DENİZLİ / PAMUKKALE - Irlıganlı Şehit Piyade Onbaşı Bayram Güzel İlkokulu

Okulumuzda 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında etkinlikler yapıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yıl dönümü okulumuz bahçasinde yapılan törenle kutlandı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Programı okulumuzun Konferans salonunda yapılan törenle kutlandı. Yapılan törende Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Okul Müdürü Sait Osman DEDELER'in konuşması, öğrencilerimizin şiirleri, 24 Günü Anısına hazırladığımız video klip, Senden Daha Güzel İsimli Koro çalışması, Öğretmen Korosu ve videolar yer aldı.

Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarken, programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrenci ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

"Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır!"

M.KEMAL ATATÜRK

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü töreni okulumuzun bahçesinde düzenlenen programla yapıldı.2 dakikalık siren sesi-saygı duruşu ve Istiklal Marşının ardından, Günün Anlam ve Önemini belirten konuşma, ogrencilerimizin hazırladığıorotoryolar, okudukları şiirler, işaret diliyle söylediği şarkılar torende yer aldı. Atamızın vefatının 83.yıl dönümünde Atamızı saygıyla ve minnetle aniyoruz.