DENİZLİ / PAMUKKALE - Irlıganlı Şehit Piyade Onbaşı Bayram Güzel İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramı 23 Nisan 2024 Salı günü saat 10.00'de başlayan törenle okul bahçesinde kutlandı. Törende bando takımı, Okul Müdürü Sait Osman DEDELER'in günün anlam ve önemini belirten konuşması, halk oyunları gösterileri ve müzikli dans  gösterileri yer aldı, şiirler okunup, yarışmalar yapıldı ve şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz için ödül töreni yapıldı. Törende emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda EBA Kullanım Yarışması Mart Ayı Birincilerine ödülleri verilmiştir.

Not: Her Ayın 15.de Saat 8.00-8.15 arasında sistemden çekilerek hesaplanmaktadır puanlar.

Ock

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF)'nun iş birliği ile düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası okulumuzda da yapıldı.

Ara

Okulumuz Anasınıfı-A şubesi öğretmeni Merve Kambirimer ve öğrencileri  Ninemin Dedemin Kültür Bohçası(Grandpa's Grandma's culture bundle) isimli eTwinning projesine katılmışlardır.

Ara

Okulumuz 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı öğrencilerimizin katkılarıyla oluşturulup, yayımlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda etkinliklerle kutlandı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını okulumuzda düzenlenen tören ile kutladık.

Eyl

KADES-KADINA EL KALKAMAZ!

Kadın Destek Uygulaması (KADES) KadınaElKalkamaz

#KADES #KadınaElKalkamaz

Eyl

Okulumuz bahçesinde 13 Eylül 2023 tarihinde saat 10.20'de yapılan tören ile İlköğretim Haftasını kutladık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramı 23 Nisan 2023 pazar günü saat 12.00'de başlayan törenle okul bahçesinde kutlandı. Törende bando takımı, Okul Müdürü Sait Osman DEDELER'in günün anlam ve önemini belirten konuşması, halk oyunları gösterileri yer aldı, şiirler okundu ve ödül töreni yapıldı. Törende emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü, 24 Kasım 2022 tarihinde okulumuzda hazırlanan programla kutlandı.

Okulumuzda Kızılay Haftası kapsamında etkinlikler yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetin kuruluşunun 99.yıl dönümü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 9.30'da okulumuzda düzenlenen tören ile kutladık. Tören bando takımı eşliğinde mahallede yürüyüş ile başlayıp, okul bahçesinde Saygı Duruşu-İstiklal Marşı, Okul Müdürü Sait Osman DEDELER'in Günün Anlam ve Önemini Belirten konuşması, öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı müzikli dans gösterileri, şiirlerin okunması ve koro çalışması ile devam etti. Törenin sonunda Masa Tenisi turnuvasında ilde derece yapan öğrencilerimize ve okul içi düzenlenen Cumhuriyet konulu  resim yarışmasında dereye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.