DENİZLİ / PAMUKKALE - Irlıganlı Şehit Piyade Onbaşı Bayram Güzel İlkokulu

Etiket Sonuçları: ırlıganlı

May

Okul sporları kapsamında Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada Okulumuz Minikler Kız Basketbol Takımı ilk maçında bugün Recep Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonunda, Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu Basketbol takımını yendi. Kazanan sporcu öğrencilerimizi , antrenör Ceren Aydınlar'ı, takıma destek olan Müdür Yardımcısı Özgül Parlak'ı, sınıf öğretmenlerini ve maddi manevi büyük destekleri olan velilerimizi kocaman tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Şbt

Okulumuz Okul Öncesi  öğretmeni Yaşare Kurt tarafından  yürütülen ocak ayında C şubesi ogrencileriyle Türkiye ve Litvanya ortak okulları arasında uluslararası eTwinning projesi uygulanmaya başladı.

Ock

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF)'nun iş birliği ile düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası okulumuzda da yapıldı.

Ara

Okulumuz Anasınıfı-A şubesi öğretmeni Merve Kambirimer ve öğrencileri  Ninemin Dedemin Kültür Bohçası(Grandpa's Grandma's culture bundle) isimli eTwinning projesine katılmışlardır.

Ara

Bu sayfada "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında anasınıflarımızın oluşturduğu etkinlikler yer almaktadır.

Mrt

Okulumuz Anasınıfı-A şubesi öğretmeni Merve Kambirimer ve öğrencileri  Saklı Sihir (Ordinary Magic) isimli eTwinning projesine katılmışlardır.