DENİZLİ / PAMUKKALE - Irlıganlı Şehit Piyade Onbaşı Bayram Güzel İlkokulu

Ben, Ülkem ve Dünya

Okulumuz Okul Öncesi  öğretmeni Yaşare Kurt tarafından  yürütülen ocak ayında C şubesi ogrencileriyle Türkiye ve Litvanya ortak okulları arasında uluslararası eTwinning projesi uygulanmaya başladı.

‘‘Me, My Country And The World’’(Ben, Ülkem ve Dünya) eTwinning projemizin amacı: Türkiye ve Litvanya arasında kültür tanıtımı, öğrencilerimizi başka kültürdeki akranlarıyla tanıştırmak, Kültür ve sanat, insanların inisiyatifini, kendini ifade etmesini, kendine güvenini, sentetik düşünmesini ve duygusal zekasını erken yaşlardan itibaren geliştirmektir.

-Projemiz kapsamında ortaklarımızla belirlediğimiz temalara uygun e kitap yapacağız.

-Ülke ve şehrimizin resimlerini içeren temsili kartpostalları Litvanya da eşleştiğimiz okullar ile birbirimize göndereceğiz.

-Süreç boyunca Proje ortak ürün ve işbirlikçi çalışmaları yapacağız.

Projemizin tanışma toplantısı online olarak geleneksel kıyafetler ile yapıldı.

27-02-2024

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 13:08 - Görüntülenme: 25